Shopping


Shopping på Västkusten

En mulen dag? Passa på att ägna dig åt lite shopping på Västkusten. Det finns en hel del trevliga shoppingcenter längs Västkusten och i Bohuslän. Kanske behöver hustrun i familjen ett par nya skor och vem behöver inte lite nya teknikprylar?

Torp Köpcenter, Uddevalla

På Torp Köpcenter i Uddevalla hittar man det mesta inom shopping. Här finns ICA Maxi, shopping på västkustenCoop Forum och City Gross om man vill handla livs och kolonialvaror. Här finns ett nybyggt IKEA-varuhus, Biltema, Plantagen, Bauhaus och i stort sett alla stora kedjor. Flera mysiga caféer för dig som bara vill sitta ner och ta det lugnt. Är du djurintresserar så finns det både en djuraffär och Hööks som bland annat säljer allt du behöver till din älskade häst.

Överby Köpcentrum, Trollhättan

På Överby Köpcentrum, alldeles vid den västra foten av Stallbackabron finns det ett mycket stort utbud av butiker och restauranger.

Nordby Shoppingcenter, Svinesund

Nordby shoppingcenter har utvecklats till en gigantisk miljardaffär och alla glada norrmän som storhandlar här har väl en ganska stor del i denna framgång.

Stenungstorg, Stenungsund

Stenungstorg blev så sent som för ett par år sedan utsett till norra Europas vackraste köpcenter. Just nu håller ägare CityCon på att göra torget ännu vackrare och ännu mera tillgängligt.

# Shopping på Västkusten # Shoppingcenter på Västkusten

Sökmotoroptimering och webbstrategier från Spetskompetens Media