Vilken vacker natur!


Carpe Diem!

För det mesta så hinner man inte att stanna upp! Stanna upp och njuta av att vi har en helt fantastisk natur på Västkusten, med massor av fantastiskt underbara vyer och vinklar.

Södra Stenungsön i vinterskrudI stället har vi fullt upp med att få ungarna till dagis och skolor. Sen stressar man till jobbet och kanske är man inte vid sina sinnens fulla bruk förrän mörkret har fallit. Varför inte ta en ledig dag, då och då, för att bara vara och se sig omkring i sin närmaste omgivning. Här finns fantastiska vyer där havet alltid har en avgörande inverkan. Skiftningar i väder och årstider gör att varje moment är unikt och tillfället kommer aldrig tillbaka.

För det mesta är vi, här på Västkusten inte vana vid sträng vinter och mycket snö men i vinter har det funnits tillfällen där vår natur byter skepnad och visar sig från sin allra vitaste sida. Landskapet blir fullständigt annorlunda och man frapperas över vilken positiv inverkan ljuset från den vita snön har på humör och välbefinnande hos de flesta av oss. Vinterbilden, är tagen från Nösnäs badplats, i Stenungsund, en kylig och vintrig januaridag 2016. Denna dag var en sån där speciell dag då man inte kunde låta bli att stanna upp och fundera varför man inte låter sig belönas med en ledig dag för att få möjlighet till eftertanke och att ladda upp sina trötta batterier.
Vem vet hur många tillfällen det kommer att ges…

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara