Fisketurer


Härligt fiske på Västkusten med nappgaranti!

Vill du ut på havet på riktiga fisketurer på Västkusten? Här hittar du ett urval av arrangörer som anordnar fisketurer på Västkusten och i Bohuslän. En fisketur på fisketurer på västkustenVästkusten är ett underbart minne och något att berätta om för sina barnbarn. När storfiskarn talar om hur stora fiskar han får…

Västkusten och Bohuslän har en helt unik möjlighet för alla som vill att komma ut på havet och prova fiskelyckan. Fördelen med att följa med på en arrangerad fisketur är ju självklart att man garanterat kommer att få napp och att skepparen besitter helt unika kunskaper i ämnet. Han vet precis vart han skall styra skutan för att Ni som gäster skall få absolut största möjlighet att få den fisk som ni längtat efter. Har man aldrig varit ute på havet tidigare är detta en helt fantastisk och spännande upplevelse.

Fisketurer i Strömstad och Koster

Selin Charter välkomnar alla fiskeintresserade att följa med  m/s Sara och m/s Fisketurer på VästkustenKosterskär till den fantastiska Alaskaträdgården utanför Strömstad! Följ med Selin Charter på skärgårdsturer i kosterhavets marina nationalpark! Selin Charter är numera ett diplomerat värdskapsföretag för Kosterhavet och “Ytre hvaler” nationalparker samt dessutom kvalitetscertifierade i Bohusläns Bästa och Naturens Bästa. Selin Charter är ett miljöanpassat företag som lägger stor vikt på miljön i vår marina nationalpark. Man använder sig av ekologiska, närodlade råvaror från utvalda företag. Man kan också välja ekologiska viner, ekologiskt öl eller alkoholfritt.

Cecilie är en perfekt båt för den mindre gruppen! Skepparen heter Heikki Nikunen med fisketurer på västkusten med cecilie marin & motorhustru Hilkka, ser till att alla i båten får napp.
Cecillie följer alla rekommendationerna från Fiskeriverket när det gäller hur, när och var man skall fiska. Kanske skulle det vara kul och komma ut på havet och fiska makrill?

Heikki och Hilkka vet vad man skall sätta på för agn på dörjen. Är Ni intresserade av övernattning någonstans i skärgården? Säg till så fixar man detta också. Det mesta kan ordnas…

Fiska på Västkusten & Bohuslän på “egen hand”?

Bohuslän och Västkusten har mycket fina fiskevatten och speciellt när det gäller havsöring så brukar det vara ett Mecka för sportfiskare från hela Europa som ställer kosan mot Stenungsund, Tjörn och Orust. Vad som är väldigt viktigt att tänka på, är att fisket av havsöring är strängt reglerat och man måste sätta sig in i vilka regler som gäller innan man börjar att fiska.

Fiskeförbud råder mellan den sista september och sista mars och utöver detta finns en del områden som är “fredade” under perioden som det är tillåtet att fiska. Det är viktigt att alla som fiskar i havet inte behåller mer fisk än man klarar av att konsumera. En lyckad fisketur kan resultera i många havsöringar. Tänk långsiktigt och gör det enda rätta för att ha kvar det fina fisket på Västkusten.